Giften en fiscale attesten

Wat is het rekeningnummer van het solidariteitsfonds?

Het rekeningnummer van het Fonds Vakantie Voor Iedereen is:
 BE65 3632 1089 3396

Ik wil mijn maandelijkse gift aanpassen of stopzetten. Wat moet ik daarvoor doen?

Je kan op elk moment je maandelijkse gift aanpassen door een e-mail te sturen naar info@vakantievooriedereen.be. Wij doen dan het nodige.

Hoe weet ik zeker dat mijn geld goed terechtkomt?

100% van jouw gedoneerde bedrag gaat naar vakantie mogelijk maken voor mensen in armoede.

Dat kunnen we garanderen omdat onze werkingskosten betaald worden door subsidies en sponsors. Je gift gaat dus naar onder meer kosten van verblijf, vervoer, eten & drinken, speciale opvang of zorg ter plaatse. De persoonlijke begeleiding op maat door de Fonzies gebeurt op vrijwillige basis.

De Rap op Stap-katoren en andere sociale organisaties waarmee we samenwerken, bieden doelgroepgarantie. Dat wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst met Iedereen Verdient Vakantie. Elke aanvraag voor een daguitstap of vakantie met geld van het Fonds wordt schriftelijk gemotiveerd. De procesondersteuners helpen daarbij en kennen elke aanvrager. De criteria worden dubbel gecheckt. De middelen Een onafhankelijk Selectiecomité beslist over de toekenning van de middelen op basis van anonieme dossiers. En verder is er jaarlijks een onafhankelijk toezicht op de besteding van de middelen.

Ik wil graag een fiscaal attest krijgen. Kan dat?

Als jonge organisatie kunnen we op dit ogenblik nog geen fiscale attesten uitreiken. We blijven alle mogelijkheden en samenwerkingen uitzoeken om toch een fiscaal attest te kunnen uitreiken voor giften vanaf 40 euro. Zodra dat mogelijk is, zullen we de informatie aanvullen op onze website op de pagina “Doe een gift”.

Jouw gegevens bij Vakantie voor Iedereen

Mijn mailadres is veranderd en ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Fonds Vakantie Voor Iedereen. Wat moet ik doen?

Stuur een bericht naar info@vakantievooriedereen.be en we brengen dat voor jou in orde.

Ik wil geen berichten meer ontvangen van Vakantie voor Iedereen. Wat moet ik doen?

Stuur een bericht naar info@vakantievooriedereen.be en we brengen dat voor jou in orde.