Sinds eind november 2023 heeft Vakantie Voor Iedereen een Fonds Vrienden Van Vakantie Voor Iedereen beheerd door de Koning Boudewijnstichting. 
Belgische giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Bellewaerde

Bellewaerde biedt al jaren sociale tarieven voor mensen in armoede. Het bedrijf steunt nu ook het Fonds Vakantie Voor Iedereen op een structurele manier, mee in het kader van duurzaam ondernemen en vooral vanuit een sterke sociaal-maatschappelijke overtuiging.  

Fairbnb

Fairbnb komt met een geheel nieuw, gemeenschapsversterkend toeristisch concept. Solidariteit staat daarbij voorop. Zo kunnen reizigers lokale projecten steunen bij elke boeking. Als partners versterken we elkaar in het waarmaken van duurzame doelstellingen rond armoede en welzijn.

Raf en Otje

Uit solidariteit met gezinnen in armoede kiest Raf & Otje ervoor om het Fonds te steunen. Raf & Otje is een avontuurlijke binnenspeeltuin in Turnhout voor kinderen tot 12 jaar, met een aparte speelzone voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Je kan er gezellig en lekker eten terwijl je de kids in het oog houdt.