Draag jij ons ook een warm hart toe?

Niet iedereen kan of wil een gift doen. Geen probleem:

er zijn ook nog andere manieren waarop jij je steentje kan bijdragen. Elk duwtje in de rug telt! 

Wat kan je nog meer doen, naast geld doneren?

Vertel anderen over het bestaan van ons solidariteitsfonds.

Spread the word en praat over het Fonds Vakantie Voor Iedereen met iedereen die het horen wil: vrienden, familie, collega's, buren...Zo winnen we aan bekendheid en kunnen we nog meer mensen in armoede op daguitstap of op vakantie sturen. Stuur hen gerust ook de link naar deze website door.

Deel één van de verhalen van onze vakantiegangers op je Facebook- of Instagramprofiel.

Hebben de verhalen op onze website je geraakt? Deel de getuigenissen van Sanne of Emmy of Bjorn & Cindy dan op je sociale media. Want hoe meer mensen lezen welke impact vakantie heeft op de levens van mensen in armoede, hoe beter. Iedereen heeft immers recht op vakantie, toch?!

Lees de verhalen

Verwijs mensen die op zoek zijn naar een goed doel naar ons door.

Organiseert je werkgever, of je school, of de vereniging waar je actief bent een activiteit, maar twijfelen ze nog over een goed doel om (een deel van) de opbrengst aan te schenken?

Laat de cijfers voor zichzelf spreken. Vertel hen hoe meer dan 800.000 mensen in Vlaanderen uit de boot vallen als het gaat over een vakantie buitenshuis. En vooral hoe 100% van de giften rechtstreeks gaan naar daguitstappen en vakanties voor kwetsbare personen.

Schiet in actie & organiseer zelf iets om geld bijeen te krijgen.

Motiveer je vriendengroep, je wijk, je familie of je collega’s om samen een sportieve of plezante actie op poten te zetten. Zo zamel je samen geld in voor mensen die nooit op vakantie kunnen. Samen aan eenzelfde doel en actie werken, geeft veel voldoening. En bovendien fun gegarandeerd!