Hoe geld inzamelen?

Het is eenvoudiger dan je denkt!

Kies een actie uit de reeks, of beter nog:
     Bedenk zelf een leuke challenge!
De mogelijkheden zijn oneindig, voor jong en oud:
een sportieve uitdaging, een kwis of spaghetti-avond, een fuif of klassieke wafelbak, een breimarthon of een optreden, een vriendenfeest of verjaardagsverrassing, alles is mogelijk.

Of laat je inspireren…

VVI stripes left

en schiet in actie!

VVI stripes right

Motiveer vrienden of collega's

Motiveer vrienden of collega's

Verras je eigen vrienden, familie, klasgenoten, buren of collega’s met een toffe uitdaging. Al eens gedacht om een speciale 'marathon' te organiseren? Denk maar aan breien, zingen, voorlezen, bakken, petanque...Wat je ook kiest: met de opbrengst draag je bij aan de vakantie van een gezin in armoede.

Ga een sportieve uitdaging aan

Ga een sportieve uitdaging aan

Sportief én solidair? Bedenk een challenge voor jezelf of je vrienden, je team, je vereniging...en laat je sponsoren. Of fiets, loop, voetbal of sport mee tijdens één van de vele events die  anderen organiseren. Zo zamel je geld in voor een uitstap of vakantie voor de meest kwetsbare mensen in armoede.

Heb je iets te vieren?

Heb je iets te vieren?

Iets georganiseerd om je verjaardag, jubileum, pensioen of de geboorte van je (klein)kind te vieren? Daar hoort een origineel & solidair cadeau bij. Vraag aan je vrienden en familie om een gift te doen voor ons solidariteitsfonds. Zo schenk je een stukje vakantie aan een kwetsbaar gezin dat anders nooit op vakantie kan.

Organiseer een ludieke activiteit

Organiseer een ludieke activiteit

Op weekend met een groep vrienden? Op citytrip met vriendinnen? Koppel er een extra uitdaging aan! Steek bijvoorbeeld een zoektocht in elkaar, maak een quiz over de vakantiebestemming, oefen je kunsten als straatmuzikant, wees creatief met lokale gerechten... en maak er meteen een challenge van.

Hoe maak ik eenvoudig een actie aan?

1. Kies wat je wil doen
 

2. Log in
    

of: 

Maak een
 account aan

(=alleen 
    de eerste keer)

3. Geef de titel van je actie in
+
een leuke foto
en wat uitleg

4. Stuur de link van je actie
naar je vrienden,
team of familie
en
zamel geld in