Doe een gift

Doneer als bedrijf en maak een uitstap of vakantie mee mogelijk voor de meest kwetsbare mensen en gezinnen in armoede, zij die meestal op meer dan één vakantiedrempel botsen. Dankzij uw financiële steun, ons netwerk en onze begeleiding kunnen ze er toch even tussenuit.

Zet zelf een actie op…

… met je medewerkers, teams, afdelingen, vestigingen.

Tip 1
Daag je teams uit voor een (sportieve of ludieke) challenge en zamel geld in. Wil je meer doen? Motiveer je medewerkers door het ingezamelde bedrag te verhogen.

Tip 2
Koppel je bedrijfsevent aan een inzamelactie om vakanties mogelijk te maken voor gezinnen in armoede - Schenk een stukje vakantie aan een gezin in armoede per gehaalde mijlpaal (een ingangsticket, een ijsje,..)

Word sponsor

Word sponsor van een campagne, informeer je stakeholders en creëer een imago van sociaal bewogen onderneming.

Word partner op maat van je bedrijf

Word partner van het Fonds en werk samen ideeën uit op maat en op het ritme van je bedrijf en je medewerkers. 

Word structurele partner, een bouwsteen voor je CSR-beleid

Bouw een lange-termijn partnerschap op waarmee je medewerkers en stakeholders zich kunnen identificeren. Veranker vakantie als basisrecht in je CSR-beleid: een tastbaar (goed) doel voor al je stakeholders.

“Enige financiële solidariteit vanwege diegenen die sterker staan, vind ik niet meer dan gewoon menselijk en normaal. Zeker bedrijven en vennootschappen, zelfs los van onze sector. Dat maakt gewoon deel uit van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

Stefaan Lemey
Directeur Bellewaerde